skip to Main Content
Laika tilbyder rumdesign og indretning i københavn

CASES – Indretning af kontor

LAIKA har stået for mange typer indretning af kontormiljøer og læringsrum for nogle af Danmarks mest innovative og succesrige organisationer og institutioner som LEGO, Novo Nordisk, Rockwool, Vestas og DTU. Også mange mindre virksomheder har fået nye arbejdsrum i samarbejde med LAIKA. Fælles for dem alle er, at de har kigget med nysgerrighed på deres fysiske omgivelser, og tænkt på, om det var godt nok. Om virksomhedens strategi og ambitioner mon kunne understøttes i arbejdsrum, der ofte slet ikke har forandret sig i 20 år – selvom vi jo i dag arbejder helt, helt anderledes. Om den moderne vidensmedarbejder mon kan arbejde innovativt og effektivt ved ét fast bord i et storrum, ofte indrettet ens for alle, om man er i quality control, salg eller udvikling…

Nedenfor ses et udpluk af nogle virksomheder, hvor vi har været med til at designe og indrette deres lokaler.

ACTIVITY-BASED WORKING

Arbejdsglæde skabes af mange forskellige ting, herunder et inspirerende arbejdsmiljø. I dag handler det ikke kun om at levere en plads ved et skrivebord og en række ens mødelokaler – men meget mere om at forstå hvordan virksomheden arbejder. Hos LAIKA sætter vi os ind i de forskellige behov for både ro og koncentration og mange slags samarbejde, og omsætter denne forståelse til inspirerende og funktionelle arbejdsrum.
Med fokus på værdier, kultur og branding skaber LAIKA fremtidens kontor og arbejdsrum, skræddersyet til hver enkel virksomhed, så man kan se hvor man arbejder og være stolt over at vise det frem.

Er der særlige brancher eller tilgange du gerne vil høre mere om, er du altid velkommen til at ringe til direktør Lene Becker, tlf. 31 12 79 77.

Laika tilbyder rumdesign og indretning i københavn
Laika tilbyder rumdesign og indretning i københavn
Back To Top