skip to Main Content
Christel Wolff Nisbeth

cwn@laika-rumdesign.dk
mobil: +45 28 51 17 31

Superpower

Jeg brænder for at formidle, hvor stor en betydning vores omgivelser har for vores fysiske og psykiske velbefindende. Vores omgivelser påvirker bl.a. vores koncentrationsevne, humør, effektivitet og sociale samværd. Heldigvis er det langt billigere at ændre end tegning end at ændre et helt byggeri. Så ved at have en god dialog omkring de rumlige kvaliteter, inden bygningerne står færdige, kan man sikre det bedste resultat. Min superkraft ligger i min passion for visuel formidling; både i forhold til inddragelse og samskabelse, bla. gennem film, storyboards og udstillinger, men også i forhold til ‘de rumlige fortællinger’; betydningen af materialer, farver, forløb osv.

Ved at engagere folk i de rumlige visioner og deltage i debatten og udviklingen af dem, kan vi sikre et langt bedre bygget miljø og i sidste ende bedre byer, boliger eller arbejdspladser.

UDDANNELSE

Cand. arch., Kunstakademiets Arkitektskole.

UDVALGTE REFERENCER

Within Walls:

Jeg har siden 2011 drevet virksomheden Within Walls der arbejder med formidling af arkitektur og rumlige visioner. Gennem Within Walls har jeg arbejdet målrettet på at udfordre, udvide og forny arkitektens ’værktøjskasse’ med henblik på at gøre fortællingen om rum (især dem der ikke er skabt endnu) tydelig og klar. Dette har vi bl.a. gjort gennem flere internationalt anerkendte og prisvindende kortfilm, udstillinger, videnskabelige artikler og inddragelsesprojekter.

Yndlingsbolig, 2010: Prisvinder af ’Bo Tæt’ (film)

Arkitektur og Lindring, 2013: bla vist på Tribecca Ark Film Festival (film)

Skissernas Museum, 2017: Bla. vist på Cannes (film)

’Representing Architecture’: Oxford University (artikel)

’Architecture, residentparticipation and film’, Liverpool University (artikel)

Malmö Kommune: Inddragelsesproces

Trelleborg Kommune: Inddragelsesproces

Roskilde Kommune: Inddragelsesproces

Københavns Kommune: Inddragelsesproces

Save

Save

Back To Top