skip to Main Content
Christina Lundsgaard Nielsen

cln@laika-rumdesign.dk
mobil: +45 28 72 79 52

Superkraft

Min superkraft er min evne til at se tingene fra mange vinkler og at få mange behov og perspektiver til at bundfælde sig i en empatisk og kreativ indretning. Som ph.d har jeg specialiseret mig i dialogorienteret metoder, såsom designspil. Det er en superkraft, der sikrer forandring gennem involvering og co-creation. I planlægningen og udførslen af projekter tager jeg altid udgangspunkt i fragmenterne af en given arbejdshverdag, der sammen med medarbejdere og ledelsen formes til nye potentielle arbejdsmiljøer.

UDDANNELSE

Cand. arch, Kunstakademiets Arkitektskole.
Ph.d i design, Kunstakademiets Designskole.

UDVALGTE REFERENCER

HOFOR:  Projektleder på ny disponering af eksisterende domicil for 400 medarbejdere; behovsafdækning, disponeringsplaner, detailindretning, visuelt koncept og efterfølgende inventarproces.

SKANSKA:  Prospekt og konceptuelt design. Indretning af kantine, principetage og tagterasse. Look and feel.

Gældsstyrelsen (SKAT):  Procesdesign, vision og ledelsesafklaring. Involvering af ledelse og medarbejdere, uddannelse af rumambassadører, indplacering af afdelinger og totalindretning af nyt hovedkvarter for Gældsstyrelsen i Roskilde.

(For SKAT)

Københavns Kommune, Kultur og fritidsforvaltningen: Dybdegående medarbejderinvolvering, codesign, udvikling af designspil med fokus på kulturdannelse som led i forskningsprojekt for Arbejdsmiljøforskningsfonden.

(For Danmarks Designskole, nu Kuntsakadesmiets Designskole)

Save

Save

Back To Top