skip to Main Content
Marie Brøndum Nielsson

mb@laika-rumdesign.dk
mobil: +45 2482 4718

Superkraft

Mit store overblik – min evne til at omsætte mange detaljer og forskelligartede brugerbehov til kreative løsninger, og samtidig fastholde det strategiske greb, der inkorporerer organisationens strategier og visioner + identitet og branding.

Her bruger jeg i høj grad mine superkræfter indenfor kommunikation og formidling og ikke mindst min evne til “at lytte” – forstå kundens behov. Men også udfordre og gennem involvering sikre ejerskab undervejs i processen, så kunden føler sig i trygge hænder.

Rumdesign og indretning københavn
Uddannelse:
Arkitekt MAA

Udvalgte referencer:
KOMBIT /Kommunernes it fællesskab – projektleder på implementering af detailindretning; inventarproces, on site koordinering både mht. til ombygning og styrring af leverandører, visuelt koncept og sideløbende change management proces for 180 medarbejdere i et nyt aktivitetsbaseret arbejdsmiljø. (For SIGNAL Arkitekter)
 
PensionDanmark – workplace design; projektleder på ny disponering af eksisterende domicil for 190 medarbejdere; behovsafdækning, disponeringsplaner i front- og back office, detailindretning, visuelt koncept og efterfølgende inventarproces. (For SIGNAL Arkitekter)
 
Digitaliseringsstyrelsen – rådgivning og konkrete indretningsforslag; analyse med afdækning af potentialer for free seating og ratio + koncept for workplace design med fokus på at øge styrelsens faglige og kollegiale sammenhængskraft. (For SIGNAL Arkitekter)
Back To Top