skip to Main Content
Nana Dierks

nd@laika-rumdesign.dk
mobil: +45 40 16 24 42

Superpower

Mange års intern erfaring fra strategiske forandringsprojekter gør mig i stand til at overskue projekter og deres indvirkning på organisationen og medarbejderne. Jeg er på forkant med både udfordringer og muligheder og designer projektstruktur, involverings-proces og kommunikationsplan så projektet forankres og kommer i mål. Min særlige interesse er tværgående projekters potentiale som løftestang for strategisk organisationsudvikling og styrket virksomhedskultur.

UDDANNELSE

Facilitator, Coach, Mediator, Cand. Phil.

UDVALGTE REFERENCER

Københavns Ejendomme og Indkøb: Sparring på beskrivelse og beslutningsoplæg vedr. aktivitetsbaseret indretning.

 

Sanofi Danmark: Projektopstart, involverende projektstruktur, forandringsledelses- og kommunikationsplan, træning af ledere i forandringsledelse, facilitering af ambassadørgruppe og leveregler samt sparringspartner for HR & kommunikation. Projekt med kontorrenovering og flytning fra Hørsholm til Østerbro og strategisk funderet ambition om tiltrækning, fastholdelse, identitet og fællesskab.

 

Nets Danmark: Projektopstart. Projekt med kontorrenovering og flytning af 1000 medarbejdere.

 

Schneider Electric Danmark: Projektleder for forandringsledelse, involvering og kommunikation. Projekt med kontorrenovering og sammenflytning af 500 medarbejdere fra 4 lokationer i ét dansk HQ og strategisk funderet ambition om styrket kundefokus, medarbejderengagement og samarbejde.

Save

Save

Back To Top