skip to Main Content
Susanne Almroth

sa@laika-rumdesign.dk
mobil: +45 42 77 77 60

Superkraft

Mit engagement og mit fokus på såvel detaljen som helheden, hvilket understøttes af min erfaring som arkitekt i alle projektfaser fra første skitse til færdig bygning.

Jeg brænder for huset som bygning og proces, teamet og dets tværfaglighed og kraft og rumligheder virkning på brugeren.

Jeg arbejder for at skabe gode miljøer for andre, hvor de kan vokse og i fællesskab yde deres bedste, hvor de får en oplevelse af at være og muligheder for at udvikle sig.

UDDANNELSE

Arkitekt, Master in Architecture, Chalmers Arkitektur, Göteborg og Kunstakademiets Arkitektskole, København

Organisationskonsulent, Master in Organisational Psychology, Linköpings universitet

Gymnasieingeniør, kemi, Ebersteinska Gymnasiet, Norrköping

UDVALGTE REFERENCER

Mærskbygningen, Panumtårnet : Projektmedarbejder på byggeplads og entrepriseansvarlig for storkøkken og gulve samt ansvarlig for materialer i den 44.000m2 store universitets- og forskningsbygning for Københavns Universitets Sundhedsvidenskabelige Fakultet. (For CF Møller Arkitekter).

Styrelsescampus på Carl Jacobsens vej i Valby: Lejerrådgiver og projektleder ved ombygning og indretning af Henckels tidligere sæbefabrik til moderne kontor for Bygningsstyrelsen, Konkurrence- & forbrugerstyrelsen samt Søfartsstyrelsen. (For JJW Arkitekter).

UCC Carlsberg: Projekterende designer af lejertilpasset specialinventar og fast inventar i den nybyggede skole i Carlsbergområdet i København, omfattende såvel studierum, lærerområder og pausefaciliteter, som kantine, reception, café mv. (For JJW Arkitekter).

Hovedpolitistation Syd- & Sønderjylland, Esbjerg: Lejerrådgiver og projektleder ved ombygning og indretning af tidligere retsbygning og politistation til en moderne og sikker kontorbygning med borgermodtagelse, afhøringsrum, detentionsrum, kantine mv. (For JJW Arkitekter).

Save

Save

Back To Top