skip to Main Content
Thit Ejstrup-Christensen

tec@laika-rumdesign.dk
mobil: +45 28 30 58 00

Superkraft

I mit arbejde som arkitekt, både under uddannelse og i arbejde, har altid jeg haft et stort fokus på, hvordan kroppen og mennesket forholder sig til og interagerer med rum, både hvad angår materialitet og arkitektonisk design.

En kandidatgrad i Spatial Design og en minor i Design and Business Strategy har yderligere udviklet og finpudset min naturlige forståelse for rumdesign i kombination med branding.

Det har ligeledes siden begyndelsen haft stor betydning for mig at kende til kundens og brugerens udgangspunkt og behov, både de sagte og usagte, for bedst muligt at være i stand til at skabe et resultat, et rum, som alle involverede er fuldt tilfredse med.

UDDANNELSE

Cand. arch, KADK, København

Minor i Design and Business Strategy, CBS+KADK, København

UDVALGTE REFERENCER

Stauning Whiskeybar / Showroom, Vestjylland: Afgangsprojekt i samarbejde med Stauning Whisky. Transformation af gamle destilleribygninger på firlænget gård til en kombination af whiskybar, showroom og spisested. Stort fokus på at indfange ånden af destilleriet og bevare bygningens eksisterende interessante karakteristika.

Fra børnehave til beboerhus, Nørrebro (realiseret): Transformation af nedlagt børnehave på Stengade til beboerhus, der skal kunne bruges af mange forskellige grupper. Brugerinvolvering spillede en stor rolle i ændringen af rummet fra institutionelt til omfavnende.

Save

Save

Back To Top